United Nations of Bread and Butter

Ja m’ha arribat el “pase” per la pròxima edició del bread and Butter que es celebrarà del 21 al 23 de gener del 2009. És una fira interessant com a termòmetre de la indústria de la moda. A mi m’interessa en concret perquè estic tirant endavant un projecte online relacionat amb el vestir.
He decidit fer aquest post, no solament perquè em sembla una cita interessant si t’interessa el món empresarial en general i el de la moda en concret, sinó amés, perquè em sembla admirable el treball de comunicació i imatge que fan des de l’organització de l’esdeveniment.
La web em sembla molt completa tan abans com després de les jornades. També em sembla destacable el format de la invitació (del qual en penjo les fotos més avall), però sobretot em sembla destacable el resultat de tot plegat i que converteix la marca Bread and Butter en una marca amb un potencial brutal més enllà del què és un esdeveniment limitat en el temps. No em sorprendria gens que en un temps veiéssim com aquesta marca passa a formar part del panorama del vestir més enllà de la cita bianual.

JVR

VIDEO OFICIAL

FOTOS DE L’ENTRADA

EN L’ANTERIOR EDICIÓ AMB CUSTO DALMAU, una inspiració per qualsevol emprenedor.

WEB OFICIAL: http://www.breadandbutter.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *