Una bajanada alarmista (crítica a “El engaño Google”)


Només hi ha una reflexió realista i important a tenir en compte en aquest llibre: Si Google sap moltes coses sobre nosaltres correm el perill que una entitat més poderosa els obligui a que els les ensenyin (FBI, CIA…). però al cap i a la fi, si no has fet res greu, perquè haurien de mirar la teva informació? El que està clar es que creure que ens controlaran com si fóssim rates de laboratori és alarmista i exagerat. Les 175 pàgines que em sobren del llibre que no fan referència a això són pura palla. L’autor ha sapigut veure un interès per la marca i l’empresa de Mountain View i l’ha deixat ben clar a la portada, per això me’l vaig comprar jo!
Pots fer dues coses: Creure’t la meva curta crítica o llegir-te el llibre. Espero que facis la segona i no em facis gaire cas.
JVR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *