Steve Jobs al IES Matadepera

Fa un parell de setmanes vaig tenir el plaer d’anar al IES Matadepera a dos dies diferents a dues classes de quart d’ESO. La qüestió era parlar del discurs que Steve Jobs i del què se’n pogués extreure i fer-ho des de la meva òptica de “fan” (tot i que no és una paraula que m’agradi) i emprenedor.

Em va encantar pensar que a mi m’hagués agradat saber a quart d’ESO algunes de les coses que penso i que vaig dir aquell dia. Potser estic equivocat, però és el què penso.

Espero poder-ho repetir en el futur.

El seguent és un resum de 9 minuts a partir de la xerrada de 55 minuts que vaig donar a la classe.

Vull agrair una vegada més a la Gemma i al Josep Maria que em donessin aquesta oportunitat d’anar a parlar d’una cosa en la que o crec tant i m’apassiona. Moltes gràcies!!!

JVR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *