Spotify, música a l’instant i gratis, què més vols?

M’encanta la música, com a molta gent, i molt cops em costa trobar-ne de nova (i bona). Last.fm és una bona manera, però a vegades el sistema aleatori no m’acabava de convèncer. Per això, quan el Joan em va enviar un article sobre un programa que et deixava escoltar música gratis on demand i sense descàrrega, em vaig baixar l’aplicació encuriosit.
Spotify és una aplicació molt guapa per escoltar música i descobrir nous artistes. És com si puguessis escoltar tota la música de la iTunes store gratis.
A més, del que em vaig adonar a la poca estona de fer-lo servir és que la música realment m’agradava! També obtens molta informació de l’artista i pots escoltar tota la seva discografia directament. El programa està disponible per Mac i PC i si seguiu el link de l’article sembla que t’estalvies la publicitat. Si voleu, jo tinc 7 invitacions per donar com a nou usuari. Seguiré fent servir l’Itunes perquè tinc u Ipod, però si no fos per això seguiria?
JVR

Link a la web oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *