Marketing tribal i la càmera LOMO

La Comuna.tv comença. Part de l’equip que feia Mobuzz està tirant aquest projecte endavant. Haig de reconèixer que els vídeos que han penjat fins ara per anar caldejant l’ambient mentre no començaven en serio no em feien gaire el pes, però el primer programa m’ha semblat força bo! Amb informació interessant, un tema interessant, i ben realitzat.
Expliquen que el 2009 sentirem a parlar d’un concepte que es diu marketing tribal. Es basa en crear comunitats al voltant dels productes com és el cas de la Lomo, tinc els meus dubtes si el concepte marketing tribal innova en algun sentit o ja hi havia noms per aquesta idea. Em refereixo sobretot a la idea de Guy Kawasaki de clients evangelitzadors, com els d’Apple per exemple. Bé suposo que, si l’hem de sentir molt, ja en tindrem més informació i exemples pròximament.
us deixo amb el vídeo d’aquest primer capítol.
JVR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *