Haig de crear la meva pròpia empresa

Fa temps que hi penso, molt de temps. He tingut un parell de idees que he vist factibles, de fet, la segona la vaig veure molt factible i hi vaig dedicar força hores per veure si podia anar més enllà però… En part no era prou bo, en part vaig fer tard, en part no vaig trobar la gent adequada, en part… ara ja tot em sona a excuses…

Ara ja és igual. El què tinc clar és que necessito un nou projecte. Un projecte que em torni a provocar nits d’insomni i il·lusió. Un nou projecte que em faci veure la llum al final del túnel, perquè ara mateix no veig ni gota de llum en el túnel, la veritat és que està tot força fosc…

Sort una vegada més d’Internet… Em trobo repassant l’inspirador blog de Xavier Verdaguer i veig una mica de llum al final del túnel. Un jove que ha creat ja empreses i segueix innovant (innovalley) i amb conceptes i productes amb caràcter propi, com diu el personatge d’Steve Jobs a “piratas de Sillicon Valley”, amb art. Quines ganes de fer el mateix…

Avui pensava (com cada dia), en quina situació em trobo? Vaig cap alguna banda? Estic fent l’ús correcte de les hores de la meva vida? I hi ha una part de mi que em diu que haig de seguir treballant així i que ja sortirà i hi ha una altra part de mi que em diu que m’haig d’esforçar més per trobar LA IDEA, que vaig una mica a la deriva. I que haig de donar més oportunitats a idees que em passen pel davant…

Per mi, la qüestió no és crear una empresa, és, com deia abans, crear art. Alguna cosa de la que n’estigui orgullós i que al mateix temps em permeti guanyar els suficients diners per poder pensar MÉS GRAN. Seguiré treballant (i anant a dormir tard) perquè m’arribi la idea el més aviat possible…


La imatge és d’un text que em vinilaré a la paret ben aviat. El disseny l’ha fet la meva amiga Misshedwig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *