Gmail de Google, cada vegada més genial

Sempre vaig fent publicitat del què m’agrada. La gent ja sap que, tecnològicament, sóc un anunci amb cames d’empreses com Apple i Google, però és que la veritat sigui dita, no deixen de sorprendre’t amb noves funcions que et fan la vida (tecnològicament parlant) més fàcil i agradable.
En el cas de Google, faig servir alguns dels seus serveis i, la veritat, no sé com m’ho faria si no els tingués. Els que més utilitzo són Gmail, Google docs, blogger, youtube i Google Reader però n’hi ha d’altres que no utilitzo sovint o mai però considero genials per complir la funció per la que han estat creats, com el sistema publicitari AdWords o el d’estadístiques Google Analytics. Potser hi ha a la xarxa altres empreses que ofereixin serveis com els que ofereix Google i potser fins i tot algunes el superen en alguns aspectes, però el fet que tot estigui pensat des de Google, amb la mateixa sessió i amb facilitats per la interacció dels uns els altres ho fa encara més genial. Per exemple, obrir un word que m’envien en un mail amb Google docs.
Avui m’he trobat amb una altra petita sorpresa i millora. Ara puc classificar els meus mails simplement arrossegant-los a l’etiqueta i sense haver de fer cap manú desplegable. Cada vegada té menys sentit utilitzar un programa de mail local sent una persona amb certa mobilitat. Per si fos poc, ahir em vaig actualitzar el Firefox a la 3.5 i va com les fletxes!
JVR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *