Evernote, el teu segon cervell

Des de febrer d’aquest 2008 vaig començar a fer servir un programa que serveix per guardar notes, o pagines web o qualsevol cosa que estiguis veient per Internet i no vulguis oblidar. També pots guardar fotos fetes amb la webcam o notes escrites. En un principi em va semblar poc útil perquè ja feia us de del.icio.us per guardar les meves pagines o prenia notes a Google docs d’articles interessants. Després de donar-li una petita oportunitat vaig deixar d’utilitzar-la. Igualment des del primer moment em va semblar molt interessant la capacitat de sincronització amb la pàgina web, és a dir, jo prenia una nota i llavors l’aplicació la sincronitzava amb la meva sessió online que podia ser consultada des de qualsevol lloc. Quan m’he tornat a plantejar el seu ús ha estat davant l’aparició de l’app per Iphone o Ipod Touch (ja que pròximament em compraré l’Ipod Touch 2G) i per tant, la possibilitat d’accedir a les meves notes des de qualsevol lloc.
Una altra cosa que també m’ha cridat l’atenció és la possibilitat de crear una llibreta de notes (que anomenen notebook) publica, és a dir que qualsevol nota que guardi en aquella llibreta serà visible des d’una pàgina determinada, cosa que, podria convertir-la en una mena de bloc, però això ja és un ús particular.
També em sembla interessant l’aplicació pel Facebook que permet des del teu perfil accedir a aquesta llibreta pública.
Perquè us feu una idea us deixo el vídeo explicatiu de la web i el link a la meva llibreta pública. http://www.evernote.com/pub/vallsribas/notes

jvr

Link a la web: www.evernote.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *