El meu primer recull de premsa!

Em fa molta il·lusió començar a recollir aparicions a la premsa. Primer va ser Ràdio Sabadell en el programa “a bona hora”. Llavors va ser al programa “Empenta” de Pau García-Milà a Com Ràdio. Després va ser a la Cadena SER al programa del Francino. i per últim han estat tres aparicions en premsa escrita, que ja fa més respecte.
Cara a Cara al Diari de Sabadell. Potser alguna cosa l’hagués diferent però en qualsevol cas, el Víctor Colomer m’ha tractat bé :) Tot ique res com el post de Diego Bartolomé al seu blog fa uns mesos! ;)

Article a la revista de comunicació Yorokobu (http://www.yorokobu.es/) que té una web molt recomanable. La veritat és que aquesta publicació em fa especial il·lusió perquè personalment adimro molt la feina que fan a Yorokobu.

I la notícia del dia! Han dedicat un espai a YUZZ a un dels diaris econòmics més importants de l’estat i a mi m’han fet servir d’exemple a l’article! La meva primera aparició (i espero que no última) a l’Expansión!!!

JVR
www.valls.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *