Com vaig poder viure tants anys sense podcasts?

Realment el descobriment per part meva dels podcasts ha estat un gran què. Suposo que va ser a partir de la decisió de comprar-me un Ipod Touch que vaig començar a investigar. Realment sense Ipod no tenia sentit donat que el vídeo que m’interessés el podia veure des de la web corresponent. Bé, potser si que el tindria però no n’era conscient.
Per als que no sabeu què és un podcast, bàsicament és un arxiu de video o audio que, mitjançant un programa (en el meu cas Itunes), es va actualitzant cada dia per estar informat sobre un tema. Hi ha tot tipus de podcasts sobre temes diferents. Per tots els gustos!
Actualment, com podeu veure en la imatge, segueixo uns quants podcasts. Alguns tenen una periodicitat mínima (com Apple Keynotes, ja que només es biaxa 3-5 cops l’any), d’altres tenen una periodicitat diària són els que més m’han d’agradar donat que els segueixo cada dia (Coundown, Dilbert, Geekbrief…)
Em costaria fer una llista dels meus preferits però m’arriscaré i faré una llista, ara si és l’ordre correcte o no ja és una altra cosa…

MSNBC Countdown
Balzac tv
Geekbrief
H&M FashionTV
LOST video podcast
NY Times Technolgy with David Pogue
TED
ZeitGeist, boníssim
Best of Youtube
Mobuzz, IN MEMORIAM :(

Com podeu comprobar n’hi ha alguns de moda, això és degut a que estic tirant endavant un projecte relacionat amb la moda i m’interessa veure coses. I si, el de Women’s secret també és pel projecte! ;) De fet només s’ha actualitzat un cop… :(

JVR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *